Menu

PROMOSI KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

Assalamualaikum aunty dan uncle jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi keahlian Shaklee secara percuma tau, bermula hari ni sampai 28 Februari nanti. Gambar Eisyal sebab Eisyal dah satu tahun hehe.

Happy birthday mom’s 3rd born, Eisyal Diyani. Membesar jadi saham Syurga mom&papa, penyambung legasi bisnes Shaklee mom. Semoga sentiasa sihat tubuh badan, sempurna iman, dan bahagia dunia akhirat. Ameen..

PROMOSI KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

Hari ni bermula promosi keahlian Shaklee secara percuma, yang mana sepanjang hampir 3 tahun Nina buat bisnes Shaklee, ini yang pertama promosi keahlian Shaklee yang sebegini rupa jimat tak terkata!

Bukan saja keahlian percuma, setiap pembelian akan dapat lagi discount sebanyak 10%. Kalau sebelum ni, harga untuk Vivix twinpack yang melayakkan kita dapat keahlian percuma ialah RM760, sekarang hanya dengan RM684 kita layak dapat kelebihan yang sama!

  • Percuma keahlian bernilai RM65
  • Percuma penghantaran ke seluruh Malaysia
  • Rebat tunai

Bersama dengan pembelian mana-mana starter set untuk #JOMSHAKLEETBS . Paling menarik, peluang untuk mendapatkan mana-mana set ini secara PERCUMA juga terbuka kepada anda semua.

Nak tahu bagaimana? Cepat whatsapp Nina dengan hanya tekan butang whatsapp di blog Nina.

VIVIX TWINPACK

promosi keahlian percuma SHaklee-the brightstars-shaklee ninasalleh-bizwithtbs-shaklee klcc-shaklee ampang- shaklee the curve-shaklee pavillion-shaklee promo-shaklee free membership
Vivix minuman botani yang kaya dengan polifenol, diuji secara klinikal untuk kesihatan dari peringkat sel

WELLNESS SET

Set Kesihatan untuk sekeluarga yang lengkap dengan vitamin bagi menampung jurang nutrisi

YOUTH STARTER SET

Youth Starter Set, satu-satunya alat penjagaan wajah yang diuji secara klinikal dan memberi kesan 100% untuk kulit yang lebih sihat dengan Youth Complex

CARA UNTUK MENDAPATKAN PROMOSI KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

Pilih untuk mendaftar bersama Nina

Ramai yang takut untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, takut kena berniaga. Eh jangan la takut. Kalau berniaga pun kita yang untung, bukan kita kena buat stock hehe.Simple je, kalau daftar sebagai ahli Shaklee, anda akan dapat harga sama dengan Nina, maksudnya Nina tak dapat untuk runcit pun kalau anda beli produk Shaklee. Kelebihan, anda dapat harga ahli sebab anda ada nombor pendaftaran. Sama macam Nina!

Nina juga akan guide cara makan, dan Nina akan follow up serta boleh rujuk kepada Nina selaku orang yang mendaftarkan anda. Boleh whatsapp Nina bila perlu, insyaALLAH Nina akan bantu.

Daftar semudah ABC bagi merebut peluang promosi keahlian Shaklee secara percuma

Untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma, hanya perlu buat langkah di bawah.Klik di sini ,dan anda hanya perlu isi butiran di sini.

Cara daftar ahli Shaklee

Kemudian anda dah dapat buat belian untuk starter pack dan dapat rebut promosi keahlian Shaklee secara percuma. Senang kan? Boleh bayar guna kad debit atau kredit anda sendiri.

Dah boleh register dan beli sendiri, nikmati harga produk Shaklee lebih jimat daripada biasa!

Sincerely,

Nina Salleh a hot mompreneur

Shaklee user, Shaklee business leader

Founder of The Brightstars

vitamin malaysia

Nak Order Vitamin Shaklee

Pembayaran Boleh Dibuat ke Akaun RHB TBS Wellness (21209500108773) dan Whatsapp Resit Pembayaran Untuk Langkah Seterusnya

Leave a Reply

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Whatsapp Nina Salleh
%d bloggers like this: