Menu

Keunikan Vivix Shaklee Yang Orang Tak Tahu

Ramai yang tahu Shaklee adalah syarikat yang menjual dan mengedar vitamin untuk kesihatan diri, rumah dan juga persekitran. Tapi tak ramai yang tahu betapa dalam Shaklee, kualiti sangat dititikberatkan.

Salah satu produk yang paling ramai orang suka, akan beli berkali-kali dan terus jatuh cinta ialah Vivix Shaklee sebab keunikannya.

Keunikan vivix shaklee
Bantu badan kekal bertenaga

Vivix Shaklee yang bekalkan polifenol untuk kesihatan, tak dapat jumpa di tempat lain tau sebab Shaklee dah patenkan semuanya termasuk proses nak ekstrak.

Ini 5 perkara yang menyebabkan keunikan Vivix Shaklee tak dapat dibeli dari tempat lain.

1) Proses pengekstrakan polifenol

Vivix Shaklee dihasilkan dari bahan utama iaitu anggur muscadine. Anggur ini sangat istimewa sebab ia ada kromosom yang lebih berbanding spesis anggur lain. Kalau jumpa di kedai pun, harga anggur ni cecah ratusan ringgit, itu untuk 100 gram. Mungkin dalam 10 biji sebab size nya sangat besar.

Polifenol shaklee
Anggur yang istimewa ni

Anggur yang tahan lasak ni juga banyak manfaat terutama polifenol. Inilah yang “mahal” dan berharga. Tetapi nak dapatkan polifenol daripada anggur ni tanpa merosakkan dan mengurangkan kualitinya, proses pengekstrakan juga perlu dilakukan dengan cara yang berbeza.

Proses inilah yang telah dipatenkan, hanya Shaklee sahaja boleh guna dan polifenol dengan kualiti tinggi dari Anggur muscadine hanya boleh dapat dari Vivix Shaklee.

2)Kajian keberkesanan

Dalam banyak-banyak syarikat yang menjual serta mengeluarkan vitamin untuk kesihatan, hanya Shaklee yang berani lakukan ujian klinikal.

Ujian ini untuk memastikan produk Shaklee selamat, berkesan dan tidak memudaratkan kesihatan tubuh badan. Ia dilakukan oleh pihak ketiga, yang mana keputusannya sama sekali tidak dikawal oleh Shaklee.

Kajian yang dilakukan dalam jangka masa yang panjang, melibatkan banyak sample iaitu pengguna, serta diterbitkan dalam journel nutrisi.

Ia adalah kajian yang ulung, belum ada seumpama kajian begitu. Namun, to Shaklee surprise, walaupun tanpa campur tangan Shaklee sendiri, keputusan kajian memihak kepada Shaklee.

Itulah yang membuatkan produk termasuk Vivix Shaklee ada keunikan tersediri. Hanya Shaklee yang berani membuktikan produk berkesan kerana memang itulah perjuangan Foundernya, Dr Forrest C Shaklee sejak 1915, tahun di mana beliau mencipta multivitamin pertama.

3) Bahan dalam Vivix Shaklee

Bahan dalam Vivix Shaklee semuanya diuji secara klinikal. Setiap 1 bahan, dibuktikan dulu berkesan untuk kesihatan, baru lah Shaklee pilih 4 yang terbaik untuk dimasukkan sebagai Vivix Shaklee.

Keunikan Vivix Shaklee yang membekalkan lebih 15 spektrum lengkap polifenol, termasuklah dari resveratrol. Polifenol ialah bahan yang 15 kali lebih berkesan berbanding resveratrol sendiri.

Maknanya, kalau makan supplement yang claim ada resveratrol sekalipun tak akan mampu tandingi kesan yang kita dapat bila makan Vivix. Sebab di dalamnya ada polifenol. Dan bukan sekadar polifenol.

•Dari bahan terbaik

•Yang diekstrak dengan berhati-hati

•Tidak dijumpa dari tempat lain

4) Tidak ada Perisa, Pewarna tambahan

Sebenarnya ada banyak minuman botani yang ada di pasaran. Tapi yang ada keunikan macam Vivix Shaklee, memang tak ada.

Dalam Vivix, segala rasa adalah dari tumbuhan di dalamnya. Tak ada perasa, pemanis dan pewarna tambahan melainkan daripada 4 buah iaitu:

•Anggur muscadine

•Elderberi Eropah

•Lobak ungu

•Lotus Japanicus

Inilah 4 tumbuhan yang menghasilkan Vivix Shaklee yang unik. Dengan rasa anggur yang sangat pekat, Vivix Shaklee terus meresap ke dalam sel badan untuk tenaga dan baik pulih kesihatan dari peringkat sel.

Secara mudah, amalkan Vivix Shaklee akan sihatkan sel seterusnya beri kesihatan menyeluruh untuk tubuh badan.

Kelebihan vivix shaklee
Di mana pun setia bersama Vivix Shaklee

Itulah keunikan Vivix Shaklee yang tak ada pada produk lain di dalam dunia ni, hanya ada di sini.

 

Promosi Vivix Shaklee masih ada. Beli 3 botol untuk dapatkan diskaun 10% dan boleh bayar dengan ansuran sebanyak 6 kali buat pengguna kad kredit Maybank.

Untuk pertanyaan dan order, hubungi Pengedar Shaklee Ampang.

Nina Salleh l Pengedar Shaklee Ampang

vitamin malaysia

Nak Order Vitamin Shaklee

Pembayaran Boleh Dibuat ke Akaun RHB TBS Wellness (21209500108773) dan Whatsapp Resit Pembayaran Untuk Langkah Seterusnya

Leave a Reply

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Whatsapp Nina Salleh
%d bloggers like this: