Menu

Ini Kenapa Bisnes Shaklee Best Untuk Surirumah

Hari Jumaat ni dapat berita baik, selepas keluar keputusan dan senarai sponsoring rasmi dari Shaklee Malaysia, untuk bulan Oktober 2023. MasyaAllah, Alhamdulillah inilah antara kenapa bisnes Shaklee best untuk surirumah macam saya selain dari flexible, kami sentiasa mendapat sokongan penuh dari syarikat dan seluruh organisasi.

best bisnes shaklee
Sejak berhenti kerja, anak kandung dan anak team jadi keutamaan

 

Dalam tak sedar, tahun 2023 ini ialah tahun ke-7 saya fokus untuk bina dan jadikan bisnes Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tetap keluarga kami sejak saya berhenti kerja kerajaan. Bermula dari nak baiki kesihatan sendiri membawa saya kepada satu tahap yang lebih baik iaitu untuk membantu lebih ramai di luar sana.

Kenapa Bisnes Shaklee Best

Walaupun saya ni seorang surirumah, tapi dengan bisnes Shaklee, ia bantu saya jadi seorang yang lebih berdisiplin, ada jadual dan ada target dalam kehidupan seharian.

Bulan Oktober lepas, ada satu cabaran dari Shaklee Malaysia untuk seluruh ahli yang berdaftar sebagai pengedar sah Shaklee. Cabaran untuk mendaftrkan (sponsoring) ahli baru minimum 3 orang.

Selain dari bonus bulanan, cabaran begini dari Shaklee yang jadikan kenapa bisnes ini best.

kenapa bisnes shaklee best
Top sponsoring Shaklee Malaysia

Cabaran bukan biasa-biasa dan ganjaran yang diberi pun sangat menyeronokkan. Sempena cabaran ini, ramai lah pengedar yang berjaya capai target. Hadiah yang diberikan berupa voucher RM50 dan RM300 untuk 3 dan 15 orang baru yang didaftarkan.

Cabaran Daftar Ahli Baru

MasyaAllah Alhamdulillah, dalam team saya sendiri antara yang paling ramai berjaya daftarkan lebih dari 20 orang. Menariknya kesemua ahli baru yang berdaftar ialah mereka yang nak baiki kesihatan dengan diet FBM.

Hari ni keputusan rasmi keluar, dan antara top sponsor ialah dari kalangan organisasi TBS Wellness iaitu team saya sendiri.

 1. Farah A Rahim seorang pegawai perubatan, yang kini membina bisnes Shaklee sepenuhnya dari rumah. Beliau berhenti dari jawatan penjawat awam dan fokus lebih untuk apa yang disukai.  Kini  minat  beliau  untuk  bantu  orang  ramai  dalam  penjagaan  kesihatan  melalui  pemakanan  dan  gaya  hidup  yang  lebih  sihat.

  coach diet fbm
  Coach diet FBM paling konsisten
 2. Najibah Nik Mat yang bermula dengan diet FBM untuk turunkan berat badan sendiri. Dalam usaha untuk hamil, beliau seronok membantu lebih ramai untuk sihat.

  coach diet FBM
  Coach diet FBM dengan 20 protege baru bulan Oktober
 3. Yat Arshad, yang ingin kesihatan lebih baik buat suami. Kini Yat sangat bertuah sebab dapat 200% sokongan dari suami untuk bantu lebih ramai.

  coach diet fbm
  Lebih ramai protege, lebih besar tanggungjawab. Doakan kami

Ini antara coach FBM yang bermula dengan ingin merubah kesihatan sendiri. Kali ini, mereka bertekad untuk bimbing lebih ramai. Supaya kita dapat jadikan makanan sebagai ubat dan bukan ubat sebagai makanan harian.

Ganjaran Sponsoring dari Shaklee

Seperti yang dijanjikan, siapa sahaja boleh dan layak untuk sertai cabaran dari Shaklee ini. Jadi, buat semua ahli berdaftar, bulan November sekali lagi Shaklee buka cabaran ini. Jangan lepaskan peluang.

kenapa bisnes shaklee best
Kenapa shaklee best

Hanya bantu 15 orang yang nak sihat dan dapat kesihatan lebih baik, kalian akan dapat RM300 voucher pembelian vitamin Shaklee. Boleh beli vitamin untuk kegunaan keluarga. Jadi pengguna bijak. Hehe.

Untuk pertanyaan dan peluang tambah pendapatan dengan Shaklee, hubungi pengedar Shaklee Ampang.

berapa bonus shaklee
Peluang tambah pendapatan

Peluang tambah pendapatan bermula RM1200 sebulan dengan bisnes Shaklee. Terbuka untuk semua warganegara Malaysia tanpa mengira tahap pendidikan.

Nina Salleh | Pemimpin Perniagaan Shaklee

vitamin malaysia

Nak Order Vitamin Shaklee

Pembayaran Boleh Dibuat ke Akaun RHB TBS Wellness (21209500108773) dan Whatsapp Resit Pembayaran Untuk Langkah Seterusnya

Leave a Reply

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Whatsapp Nina Salleh
%d bloggers like this: