Menu

Jenama Vitamin Paling Laris Di Pasaran Hingga Kehabisan Stok

Permintaan Tinggi Vitamin Shaklee
Peningkatan pengedar dan pengguna sebanyak 602% dari bulan Februari 2020 hingga Jun 2020 membuktikan permintaan yang tinggi untuk vitamin Shaklee. Ia juga bermakna semakin ramai rakyat Malaysia yang cakna dengan kesihatan. Subhanallah, peningkatan yang sangat mendadak. Rakyat Malaysia sangat hebat dan semakin faham kepentingan vitamin. Semakin ramai yang memilih untuk amalkan vitamin dalam kehidupan harian.
Keadaan rak vitamin di branch Shaklee seluruh negara waktu pandemik Covid-19 sekitar Februari hingga Jun
Ini juga jawapan untuk soalan,
“Kenapa produk Shaklee semua sold out? Tak dapat masuk Malaysia ke?”
1. Terlalu tinggi permintaan untuk vitamin Shaklee sejak beberapa bulan lepas terutama ketika kes Covid-19 mencanak.
2. Antara produk yang paling awal habis di seluruh negara ialah Garlic, Omega Guard, Nutriferon dan Vitamin C kerana ia adalah vitamin yang terbukti boleh meningkatkan ketahanan badan.
Permintaan Vitamin C yang terlampau tinggi
3. Kajian terbesar Landmark Study membuktikan pengguna Shaklee lebih sihat berbanding yang tidak mengamalkan vitamin, dan yang mengamalkan vitamin selain jenama Shaklee.
4. Jenama Shaklee adalah pilihan terbaik yang dibuktikan dengan kajian Sains.
5. Barisan hadapan yang mengetuai kajian dan penambahbaikan produk Shaklee adalah para saintis, salah seorang daripadanya adalah Nobel Prize Winner dalam bidang perubatan serta ramai lagi doktor pakar yang sudah berkhidmat lebih dari 20 tahun di hospital terkemuka di dunia.

Dr Elizabeth Blackburn mengetuai kajian telomere
6. Shaklee dicipta untuk kesihatan badan yang lebih baik, dan memberi peluang untuk ubah kehidupan yang sama rata tanpa mengira pangkat, darjat, warna kulit atau taraf pendidikan untuk membina masa depan yang cerah.
7. Pihak Shaklee Malaysia sudah mengambil pendekatan yang lebih baik, dengan projection terkini demi memenuhi permintaan yang tinggi terhadap vitamin Shaklee.
Sehingga kini, vitamin Shaklee sentiasa terbukti selamat dan berkesan.
Nina Salleh
Hidup untuk memberi manfaat.
vitamin malaysia

Nak Order Vitamin Shaklee

Pembayaran Boleh Dibuat ke Akaun RHB TBS Wellness (21209500108773) dan Whatsapp Resit Pembayaran Untuk Langkah Seterusnya

Leave a Reply

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Whatsapp Nina Salleh
%d bloggers like this: