Menu

Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0

Awal bulan Februari hari tu, ada satu program menulis di blog iaitu projek Blog Mega Shaklee 1.0 atas kelolaan upline saya, Master Coordinator Norita Idris dan juga moderator program Master Coordinator Salwa Zeyn.

Mereka ni bukan saja bertungkus-lumus mengatur peserta, buat program dan mengurus serta menjawab banyak persoalan, Master Norita juga menyumbangkan hadiah bernilai puluhan ribu ringgit secara peribadi. Semua demi nak naikkan semangat kami semua untuk menulis dan terus memberi manfaat di sini.

Projek Blog Mega Shaklee 1.0

Hadiah utama untuk projek Blog Mega Shaklee semestinya Vivix Shaklee, iaitu produk premium kegemaran ramai dari Shaklee, hadiah kedua ialah Collagen Powder Shaklee dan yang seterusnya ialah Nutriferon Shaklee.

Istimewa dalam projek Blog Mega Shaklee 1.0, kesemua peserta akan diberikan hadiah walaupun kalah atau menang. Begitulah pemurah dan suka memberi upline kami dalam Shaklee. Pemenang dipilih berdasarkan kategori dan syarat yang telah ditetapkan.

Menang Hadiah Collagen 

Syukur Alhamdulillah, dalam projek Blog Mega Shaklee 1.0 , saya berjaya memenangi hadiah Collagen Powder Shaklee yang bernilai lebih RM298. Collagen ini lah yang semakin berusia, semakin anak ramai, semakin kena konsisten.

Untuk mak-mak,collagen nj antara yang wajib amalkan

Untung jadi peserta dan rezeki untuk menang dalam projek Blog Mega Shaklee dapat topup stok collagen saya. Walaupun saya tak pernah cuba collagen lain, collagen Shaklee ni beri kesan segera untuk kulit dan dalaman wanita. Tapi kena ingat yang tak semua collagen ni sama tau. Jadi pilih yang betul-betul beri kesan pada tubuh badan. Baru lah kekal muda jelita eh.

Setiap hari ada perkara baru dan belajar perkara baru dari Shaklee

Dalam projek Blog Mega Shaklee ni, semua peserta dapat belajar tentang cara nak menulis dengan teknik mahal yang diajar tanpa bayaran tambahan oleh Master Salwa. Saya kira kalau di luar, kelas ni mencecah ratusan atau ribuan ringgit. Inilah kelas yang jadi rebutan mereka yang arif dan aktif dengan “game” Search Engine Optimization (SEO)

Beruntung sungguh berada dalam keluarga Shaklee kami ni❤️

Task Projek Blog Mega Shaklee 1.0

Untuk projek Blog Mega Shaklee 1.0, kami diberikan task untuk menulis tentang Intermittent Fasting  (IF) dan cara untuk kurus dengan Hello New You. Gabungan hebat antara IF dan Set Hello New You akan beri kesan turunkan berat badan secara berkesan.

Saya sendiri telah buat dan amalkan Set Hello New You

Dengan projek Blog Mega Shaklee 1.0 ini juga saya seakan-akan dapat nafas baru untuk terus menulis. Sebab itu saya nak teruskan lagi sebagai salah seorang peserta dalam projek Blog Mega Shaklee 2.0 pula.

Dapat Peluang Yang Sama

Sekali berdaftar sebagai ahli Shaklee, kalian akan dapat kelebihan, ilmu dan sokongan berpanjangan dari team yang semuanya ingin sama-sama capai kejayaan dan kesihatan yang lebih baik.

Saya nak alu-alukan ibu-ibu yang nak rasai pengalaman dan perubahan dalam kehidupan untuk bersama-sama sebagai ahli dalam team. Hanya guna medium menulis percuma, ada tunjuk ajar yang jelas dan teknik yang sama juga telah buktikan ramai yang meraih kejayaan berganda-ganda.

Sertai kami untuk sama-sama bina kehidupan yang lebih baik

Jangan lupa subscribe penulisan saya dan nantikan update Projek Blog Mega 2.0 pula.

Nina Salleh | Empowering moms

vitamin malaysia

Nak Order Vitamin Shaklee

Pembayaran Boleh Dibuat ke Akaun RHB TBS Wellness (21209500108773) dan Whatsapp Resit Pembayaran Untuk Langkah Seterusnya

2 thoughts

Leave a Reply

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Whatsapp Nina Salleh
%d bloggers like this: