Menu
Cara Buang Lemak Dalam Badan
Nina Salleh

Cara Bakar Lemak di Perut Dengan Cepat

Biasa kalau lepas bersalin, bila lemak di perut dah macam tayar spare mesti gelabah, lagi teruk bila ada yang tegur “ada isi ke tu, sis?” padahal baru je bersalin. Ah…

Read More »
Nina Salleh Motherhood
Nina Salleh

Skincare Malaysia Lulus KKM Terkini Dari Shaklee

Skincare Malaysia lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) yang terkini dari Shaklee dilancarkan bulan Mac, sewaktu konvensyen pemimpin perniagaan tahunan. Shaklee melancarkan POMIFERA, iaitu rangkaian produk penjagaan wajah yang berasaskan minyak…

Read More »
Cara Buang Lemak Dalam Badan
Nina Salleh

Tips Diet Berkesan Kurus Walaupun Selepas Raya

Lega sangat bila ikut tips diet berkesan, sebab boleh kekalkan berat badan walaupun selepas raya. Orang sekeliling rata-rata mengadu berat naik banyak sangat. Iyalah, sebulan menahan lapar di waktu siang….

Read More »
Bisnes Shaklee
Nina Salleh

Cara Join Bisnes Shaklee Dari Rumah

Ingat lagi sekitar tahun 2016, sewaktu masih bekerja sebagai Penolong Pegawai Perubatan di hospital kerajaan, saya mencari-cari arah tuju kehidupan. Walaupun ada kerja yang selesa, gaji yang tetap masuk setiap…

Read More »
Dalam Negara
Nina Salleh

Pengalaman Bercuti di Rumah Tepi Sungai

Cuti sekolah kali ni saya bagi anak-anak pengalaman baru, merasa bermalam dan bercuti di rumah ala-ala kampung di tepi sungai. Dah lama saya berniat nak bagi anak-anak rasa macam ni….

Read More »
Apa Itu Fat Burning Machine
Nina Salleh

Cara Hilangkan Perut Buncit Pada Wanita

Penat tahan diri dari makan sebab nak diet, berpeluh-peluh setiap hari bersenam tapi tetap juga perut buncit masih setia bersama. Memang stres kan bila ada perut buncit. Kali ni saya…

Read More »
Hati Berlemak
Nina Salleh

Bahaya Gula dalam Buah Punca Hati Berlemak

Kalau ada saudara yang sudah menghidap penyakit kencing manis, ibu bapa atau waris, dan yang berniat untuk elak penyakit kencing manis, tulisan ini untuk kalian. Ia tentang makan buah-buahan bahaya…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh