Menu
Dalam Negara
Nina Salleh

Pengalaman Bercuti di Rumah Tepi Sungai

Cuti sekolah kali ni saya bagi anak-anak pengalaman baru, merasa bermalam dan bercuti di rumah ala-ala kampung di tepi sungai. Dah lama saya berniat nak bagi anak-anak rasa macam ni….

Read More »
Apa Itu Fat Burning Machine
Nina Salleh

Cara Hilangkan Perut Buncit Pada Wanita

Penat tahan diri dari makan sebab nak diet, berpeluh-peluh setiap hari bersenam tapi tetap juga perut buncit masih setia bersama. Memang stres kan bila ada perut buncit. Kali ni saya…

Read More »
Hati Berlemak
Nina Salleh

Bahaya Gula dalam Buah Punca Hati Berlemak

Kalau ada saudara yang sudah menghidap penyakit kencing manis, ibu bapa atau waris, dan yang berniat untuk elak penyakit kencing manis, tulisan ini untuk kalian. Ia tentang makan buah-buahan bahaya…

Read More »
Kanser
Nina Salleh

Pesakit Kanser Kongsi Testimoni Diet FBM

Tak sangka dapat testimoni pesakit kanser yang sudah mula amalkan diet FBM sejak 2 bulan lepas. Bagaimana Kanser Terjadi Sejujurnya, penyakit kanser ni ibarat titik hitam, yang dengar pun takut…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh